Waarom kiezen voor (Gel) Nagel Wraps?

Nagelwraps zijn een geweldige keuze voor het verfraaien van je nagels, vooral vanwege het gemak van toepassing, de breedte aan beschikbare stijlen, duurzaamheid, beschermende eigenschappen en het feit dat er geen droogtijd nodig is. Of je nu een beginner bent of gewoon wilt experimenteren met verschillende looks zonder de inzet van semi-permanente gelnagels, nagelwraps bieden een snelle, duurzame en creatieve manier om je nagels te doen. Ze zijn bovendien een uitstekende keuze voor diegenen die hun nagels willen beschermen en de groei willen bevorderen. Met nagelwraps is je volgende prachtige manicure slechts een plakstrip verwijderd!

Ontdek het grootste assortiment nagelwraps in Nederland

Bij By Emily hebben we een passie voor stijl, creativiteit en expressie. Met meer dan 500 unieke designs op voorraad, van subtiele effen kleuren tot opvallende patronen, zijn we er om je te helpen je perfecte manicure samen te stellen. Elk van onze nagelwraps is zorgvuldig ontworpen om niet alleen de duurzaamheid en het gebruiksgemak te bieden die je nodig hebt, maar ook om een flair van stijl en persoonlijkheid aan je look toe te voegen.

Of je nu houdt van de elegante eenvoud van marmerlook, de levendige energie van dierenprints, of de glinsterende charme van onze sprankelende collectie, er is een design dat je persoonlijke stijl complimenteert.

Van nagelwrap fans voor fans

Bij By Emily begrijpen we de passie voor nagelwraps als geen ander, want wij zijn zelf de grootste fans! We zijn begonnen als een kleine groep liefhebbers die gefascineerd waren door de creativiteit en veelzijdigheid die nagelwraps kunnen brengen. Onze liefde voor deze prachtige vorm van zelfexpressie groeide, en al snel ontstond het idee om onze eigen collectie te lanceren. Zo werd By Emily geboren, een merk door nagelwrap fans, voor nagelwrap fans.

Selecteer uw Nagel Wraps

Pssst… 10% korting?

Laat ons weten waar wij de exclusieve kortingscode naartoe moeten sturen! En ontvang onze nieuwsbrief met alle updates van By Emily!