0

Retourbeleid van By Emily

Uw tevredenheid staat bij By Emily voorop. Wij begrijpen dat u soms een artikel wilt retourneren. Lees daarom ons heldere retourbeleid.

Retourtermijn

U kunt artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Retouren na deze periode kunnen wij helaas niet accepteren.

Retourvoorwaarden

Voor een geldige retourzending moet het product ongebruikt zijn, alle originele labels bevatten en teruggezonden worden in de originele, ongeopende zwarte vacuumverpakking. Alleen producten in ongeopende en gesloten zwarte vacuumverpakkingen komen in aanmerking voor retour. Zorg dat u uw aankoopbewijs bewaart als bewijs van aankoop.

Mankementen bij retour

Technische mankementen, zoals uitgeharde nagel wraps ondanks dat ze nog in het zwarte zakje zitten, kunnen wij niet retour nemen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de nagel wraps droog en uit de zon te bewaren. Wanneer wij een retour ontvangen waarbij de nagel wraps al uitgehard zijn in het zwarte vacuumzakje zonder voorafgaande melding van de klant, is dit de verantwoordelijkheid van de klant.

Melden van Beschadigde Producten

Melden van Beschadigde Producten

Indien u een beschadigd product ontvangt, neem dan binnen 72 uur contact met ons op:

  1. Fotografisch Bewijs: Stuur ons duidelijke foto’s van het beschadigde product.
  2. Beschrijving van het Defect: Voorzie ons van een gedetailleerde beschrijving van de beschadiging.
  3. Ordernummer: Vergeet niet uw ordernummer te vermelden voor een vlotte afhandeling.
  4. Contactgegevens: Stuur al deze informatie naar info@byemily.nl.

Retourzending

Initieer een retour door contact op te nemen via info@byemily.nl, waarna we u het retouradres en verdere instructies toesturen. Zorg ervoor dat u uw retour aanmeldt, anders kunnen we deze niet in behandeling nemen.

Retourkosten

De verzendkosten voor het retourneren van items zijn voor uw rekening, behalve wanneer het gaat om een beschadigd of verkeerd geleverd product. In zulke gevallen nemen wij de retourkosten voor onze verantwoording.

Verwerking van Retouren

We controleren alle geretourneerde artikelen op hun staat. U hoort binnen 48 uur van ons of uw retour is geaccepteerd. Bij goedkeuring verwerken wij de terugbetaling binnen 5-10 werkdagen.

Uitzonderingen

Retourneren is niet mogelijk voor bederfelijke goederen, gepersonaliseerde items, verzorgingsproducten en producten die tijdens een promotionele actie zijn gekocht. Cadeaubonnen zijn niet restitueerbaar.

Omruilingen

Wij bieden omruilingen uitsluitend voor beschadigde of defecte artikelen die direct bij ontvangst worden geconstateerd. Producten die geopend of gebruikt zijn, komen niet in aanmerking.

Verzendadvies

Gebruik bij het retourneren een traceerbare verzendmethode voor uw eigen veiligheid en een vlotte afhandeling. Bij verlies of niet-bezorging door de bezorgdienst kunnen wij zonder tracking geen verantwoordelijkheid dragen. Stuur na verzending het trackingnummer naar ons toe via het e-mailadres waarmee de retour is aangemeld. Bewaar uw verzendbewijs tot uw retour is verwerkt.

Incorrecte Adresgegevens

By Emily kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet-geleverde bestellingen als gevolg van verkeerd doorgegeven adresgegevens.

Bestelling Annuleren

Annuleer uw bestelling zo spoedig mogelijk indien gewenst. Bestellingen die al zijn verzonden, kunnen niet meer geannuleerd worden.

Gepersonaliseerde Producten

Producten die specifiek voor u zijn gepersonaliseerd, kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden.

Verzending

We verzenden binnen Nederland, Duitlans, Frankrijk en België. Orders die voor 15:00 uur geplaatst zijn, worden nog dezelfde werkdag verzonden; orders daarna de volgende werkdag.

Voor verdere vragen kunt u ons retour- en verzendbeleid raadplegen op onze website, of contact opnemen via info@byemily.nl.

Selecteer uw Nagel Wraps

Pssst… 10% korting?

Laat ons weten waar wij de exclusieve kortingscode naartoe moeten sturen! En ontvang onze nieuwsbrief met alle updates van By Emily!