Over ons

Ons doel

Gelegen in het hart van Nederland staat By Emily als een baken voor liefhebbers van nagelverzorging. Bij By Emily zijn we meer dan alleen een online winkel voor nagelwraps. Als een hechte gemeenschap van creatieve geesten en liefhebbers van nagelverzorging, zijn we continu op zoek naar de nieuwste trends en inspiratie.

We bieden niet enkel unieke designs voor nagelwraps, maar ook een platform voor expressie. Je manicure is een reflectie van je persoonlijke stijl, en daar willen wij je bij ondersteunen. Ons merk belichaamt de kracht van creatieve expressie en de schoonheid van individualiteit. Laat jouw nagels je verhaal vertellen met By Emily.

Wie is Emily?

Emily is de inspirerende kracht achter ons merk, een creatieve ziel die altijd gedreven wordt door een ontembare passie voor schoonheid en design. Met haar aangeboren gevoel voor stijl en ongeëvenaarde aandacht voor detail, heeft Emily altijd gezocht naar manieren om de wereld om haar heen mooier te maken. Het idee om de manicure ervaring te transformeren, kwam als een natuurlijk verlengstuk van deze innerlijke drijfveer.

In haar streven om iets te creëren dat zowel praktisch als stijlvol was, zonder concessies te doen aan kwaliteit, ontstond By Emily. Het idee was eenvoudig maar revolutionair: een reeks van nagelwraps die zowel makkelijk aan te brengen als esthetisch verbluffend zijn. Het merk belichaamt Emily’s visie van het verlenen van toegang tot luxe manicures vanuit het comfort van je eigen huis, op je eigen termen. Haar droom is om iedereen in staat te stellen hun unieke stijl te uiten door middel van hun nagels. Bij By Emily, geloven we dat schoonheid in alle vormen gevierd moet worden – en dat is precies wat we doen.

Ons Team

Het By Emily-team is een diverse groep van creatieve individuen, stuk voor stuk fan van nagelwraps. Van onze ontwerpers tot onze klantenservice – ieder teamlid draagt bij aan de levendige, kleurrijke en vriendelijke atmosfeer die By Emily zo uniek maakt. We zijn er trots op dat we een merk hebben gebouwd dat zowel onze liefde voor design en schoonheid uitdrukt, als onze klanten inspireert om hetzelfde te doen.

Onze Passie voor Nagelwraps

Het idee voor By Emily is ontstaan uit onze liefde voor nagelkunst en de wens om een makkelijk te gebruiken, duurzaam alternatief te bieden voor traditionele nagellak. Nagelwraps, met hun ongeëvenaarde gemak en diversiteit in ontwerpen, waren de perfecte oplossing. Met nagelwraps kun je je manicure aanpassen aan je stemming, je outfit of zelfs aan je persoonlijkheid – en dat allemaal in slechts enkele minuten.

Contacteer Ons

We waarderen onze klanten en gemeenschap enorm en horen graag van je! Voor vragen, feedback of gewoon om hallo te zeggen, kun je ons bereiken via e-mail op info@byemily.nl. Volg ons ook op onze sociale media kanalen voor de laatste nieuwtjes, trends en inspiratie: TikTok, Instagram en Facebook

Vele tevreden klanten

Bij By Emily zijn we enorm trots op het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld. Met meer dan 10.000+ bestellingen op onze teller, hebben we een schat aan ervaring in het vervullen van de nagelbehoeften van onze klanten. Maar het gaat ons niet alleen om de cijfers – elke bestelling is voor ons een kans om iemand blij te maken met onze nagelwraps.

Bekijk onze Gel Nagel Wraps

Sale!
Floral Tips
Oorspronkelijke prijs was: €14,95.Huidige prijs is: €13,45.
Desert Rose
14,95
Hopping Rose
14,95
Amber Muse
14,95
Dream Glimmer
14,95
Gold Trendsetter
14,95
Selecteer uw Nagel Wraps

Pssst… 10% korting?

Laat ons weten waar wij de exclusieve kortingscode naartoe moeten sturen! En ontvang onze nieuwsbrief met alle updates van By Emily!