Hoe Gel Nagelstickers Aanbrengen: Een Stap-voor-Stap Gids voor een Perfecte Manicure Thuis

Thuis een salon-kwaliteit manicure creëren is nu eenvoudiger dan ooit met onze gebruiksvriendelijke gel nail wraps. Bij ByEmily.nl zetten we ons in om je de meest stijlvolle en duurzame manicure-oplossingen te bieden die je gemakkelijk zelf kunt toepassen. Volg onze deskundige gids voor het perfect aanbrengen van je gel nagelstickers, zodat je tot wel 14 dagen kunt genieten van prachtige nagels.

Esmee
Nagel Wrap Enthusiast – 4 November

Bekijk Onze Tutorial

Voor een visuele demonstratie van hoe je gel nail wraps aanbrengen, bekijk onze tutorial.

Stap 1: Voorbereiding is Essentieel

Een goede voorbereiding is het halve werk. Vorm je nagels naar wens en duw je nagelriemen voorzichtig terug met een bokkenpootje. Reinig je nagels daarna grondig met de bijgeleverde alcoholpads om ervoor te zorgen dat de wraps optimaal hechten.

Stap 2: Selecteer de Perfecte Maat

Het kiezen van de juiste maat gel nagelwrap is essentieel voor een natuurlijke look. Kies een wrap die net iets kleiner is dan je nagelbed om contact met de nagelriemen te vermijden. Verwijder de beschermlaag en plaats de sticker nauwkeurig op je nagel, beginnend bij de nagelbasis.

Stap 3: Aanbrengen en Vormgeven

Druk de wrap stevig aan met de stick, vooral bij de hoekjes. Voor een gemakkelijke afwerking, kun je het overtollige deel van de wrap voorzichtig afsnijden met een geschikte nagelknipper of een kleine manicureschaar, en vervolgens vijlen voor een strakke en natuurlijke uitstraling.

Stap 4: Uitharden voor Duurzaamheid

Laat je nagels uitharden onder een mini UV LED lamp voor 60 tot 120 seconden, afhankelijk van de dikte van de wrap en je nageltype. Dit zorgt voor een stevige hechting en een langdurige glans.

Stap 5: De Perfecte Afwerking

Voor een extra beschermende en glanzende finish, breng een gel topcoat aan. Zorg ervoor dat je een kwalitatieve, niet-agressieve gel topcoat gebruikt om schade aan je nagels te voorkomen. Laat de topcoat ook uitharden onder de lamp voor het beste resultaat.

Pro-tips voor een Flawless Manicure

1.Bewaar de nagelstickers in het meegeleverde zwarte hoesje om voortijdige uitharding te voorkomen.

2.Vermijd blootstelling aan direct zonlicht tijdens het aanbrengen.

3.Gebruik geen schaar maar vijl de wraps in vorm voor een naadloze afwerking.

4.Vermijd handcrèmes of oliën vlak voor en na het aanbrengen van de wraps.

5.Een kwalitatieve gel topcoat is essentieel voor een langdurige manicure en voorkomt dat de wraps achter je haar blijven haken.

Met deze eenvoudige stappen ben je verzekerd van een prachtige manicure die niet onderdoet voor een bezoek aan de salon. Onze gel nail wraps zijn ontworpen voor jouw gemak en stijl, perfect voor de moderne vrouw die schoonheid en efficiëntie hoog in het vaandel heeft staan

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze blog voor meer manicuretips. We horen graag van je!

Bestel jouw ByEmily Manicure hier.

De volgende blogs zijn meer interessant...

Inhoudsopgave

Selecteer uw Nagel Wraps

Pssst… 10% korting?

Laat ons weten waar wij de exclusieve kortingscode naartoe moeten sturen! En ontvang onze nieuwsbrief met alle updates van By Emily!