HEMA en Di-HEMA vrije Gelnagelwraps

Veilige en huidvriendelijke oplossingen van By Emily

We zijn er enorm trots op dat we gelnagelwraps kunnen aanbieden die volledig vrij zijn van HEMA- en Di-HEMA-acrylaten. Maar wat onderscheidt onze HEMA-vrije gelnagelwraps en waarom zou je de overstap maken naar een veiligere en huidvriendelijkere nagelverbeteringservaring?

HEMA en Di-HEMA begrijpen in gelnagelproducten

Op het gebied van gelnagelproducten worden HEMA (hydroxyethylmethacrylaat) en di-HEMA-acrylaten al lang gebruikt vanwege hun hechtende eigenschappen, waardoor de sterke hechting van gelnagelwraps aan natuurlijke nagels wordt vergemakkelijkt. Langdurige blootstelling aan deze acrylaten kan echter mogelijk leiden tot nadelige huidreacties en allergische reacties, vooral bij hogere concentraties. Deze bezorgdheid wordt nog verergerd door de import van producten uit regio’s buiten de Europese Unie, waar de toegestane concentraties van deze acrylaten overschreden kunnen worden.

By Emily's toewijding aan HEMA-vrije gelnagelwraps

Bij By Emily begon onze toewijding om HEMA-vrije gelnagelwraps aan te bieden al vanaf het allereerste begin van onze productontwikkeling. Vanaf het begin hebben we prioriteit gegeven aan het gebruik van alternatieve ingrediënten voor HEMA- en Di-HEMA-acrylaten, waarmee we de basis hebben gelegd voor veiligere en huidvriendelijkere oplossingen voor nagelverbetering.

Voordelen van onze HEMA-vrije formule

Een van de belangrijkste voordelen van onze HEMA-vrije formule is het verminderde risico op allergieën. In tegenstelling tot traditionele gelnagelproducten die HEMA- en Di-HEMA-acrylaten kunnen bevatten, zijn onze gelnagelstickers gemaakt zonder deze potentieel irriterende ingrediënten. Dit maakt ze geschikt voor mensen met gevoeligheden of allergieën voor deze verbindingen, waardoor een veiligere en comfortabelere nagelverbeteringservaring wordt geboden.

Onze gelnagelstickers zijn niet alleen allergievrij, maar bieden ook alle voordelen van traditionele gelnagels, waaronder langdurige slijtage, eenvoudig aanbrengen en een breed scala aan stijlvolle ontwerpen. Onze formuleringen omarmen veganistische principes en bevatten geen dierlijke ingrediënten, wat onze toewijding aan ethische en duurzame praktijken weerspiegelt.

Ons assortiment

Sinds de introductie van onze HEMA-vrije gelnagelwraps hebben we ons assortiment veilige en huidvriendelijke nagelverbeteringsopties voortdurend verfijnd en uitgebreid. Tegenwoordig is al ons productaanbod gratis van HEMA, wat onze niet-aflatende toewijding onderstreept om gebruikers keuzes te bieden die prioriteit geven aan hun welzijn.

Vooruitkijken: onze toekomst met HEMA-vrije formuleringen

Als pioniers in de ontwikkeling van HEMA-vrije nagelverbeteringsoplossingen blijven we standvastig in ons streven naar innovatie en verbetering. Onze voortdurende inspanningen zijn gericht op het handhaven van HEMA-vrije formuleringen in onze gehele productlijn, zodat elke aankoop bij By Emily een stap betekent in de richting van veiligere, duurzamere nagelverzorgingspraktijken.

Uw veiligheid is onze prioriteit

Hoewel onze gelnagelstickers zijn samengesteld volgens de hoogste normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit, is het van essentieel belang dat u de meegeleverde gebruiksinstructies zorgvuldig opvolgt. Wij raden huidcontact tijdens het aanbrengen af ​​en adviseren voor een optimaal resultaat een lamp te gebruiken van hetzelfde merk als de gel nail wrap stickers. Bij By Emily staan ​​uw veiligheid en tevredenheid voorop, en we doen er alles aan om u te voorzien van veilige, stijlvolle en probleemloze nagelverzorgingsoplossingen.

By Emily's toewijding aan HEMA-vrije gelnagelwraps

Bij By Emily begon onze reis naar het aanbieden van HEMA-vrije gelnagelwraps met het allereerste begin van onze productontwikkeling. Vanaf het begin hebben we prioriteit gegeven aan het gebruik van alternatieve ingrediënten voor HEMA- en Di-HEMA-acrylaten, waarmee we de basis hebben gelegd voor veiligere en huidvriendelijkere oplossingen voor nagelverbetering.

Selecteer uw Nagel Wraps

Pssst… 10% korting?

Laat ons weten waar wij de exclusieve kortingscode naartoe moeten sturen! En ontvang onze nieuwsbrief met alle updates van By Emily!