0

Verwijderen van Traditionele Nagel Wraps

Het is tijd om je nagel wraps te verwijderen en je nagels voor te bereiden op een nieuwe, frisse look. Geen zorgen, het verwijderingsproces van traditionele nagel wraps is net zo eenvoudig en ongecompliceerd als het aanbrengen. Je hebt geen speciale tools of agressieve chemicaliën nodig.

Traditionele nagel wraps zijn ontworpen om gemakkelijk te verwijderen te zijn, waardoor ze je nagels niet beschadigen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van sommige andere nagelproducten die het nageloppervlak kunnen uitdrogen of beschadigen.

In deze handleiding nemen we je stap voor stap mee door het proces van het veilig en effectief verwijderen van je nagel wraps. Volg deze eenvoudige stappen om je nagels gezond en klaar te maken voor je volgende prachtige nagelkunstontwerp.

Methode 1

Gebruik warm water

    1. Doe je nagels in warm water voor ongeveer 8-10 minuten weken. Zorg ervoor dat het water warm is, maar niet te heet.
    2. Na het weken trek je de nagelwraps en voorzichtig af door ze naar van je nagelriem naar je nageltip te rollen. 
 
Let op: Door het warme water weekt het lijmsel van de nagelwrap los. Mocht het nog niet zo eenvoudig gaan week ze dan iets langer in warm(er) water.

Methode 2

Gebruik nagellak remover

  1. Een andere optie om de nagelwraps te verwijderen is door gebruik te maken van nagellak verwijderaar. Bij voorkeur raden wij aan om er een te gebruiken zonder Aceton, aangezien dit een vrij chemische stof is en veiligheid aan onze handen is wel gewenst.
  2. Bevochtig een kantoenen watje met een klein beetje nagellak remover. Leg het watje voor enkele seconden op je nagel en veeg de nagelwrap af van je nagels. Wrijf altijd van je nagelriem naar de nageltip toe.
 

Let op: Lees altijd even voor de zekerheid de aanwijzingen van de specifieke nagellak verwijderaar die je gebruikt om het zo veilig mogelijk uit te voeren.

Bekijk onze Traditionele Nagel Wraps

Products not found.
Selecteer uw Nagel Wraps

Pssst… 10% korting?

Laat ons weten waar wij de exclusieve kortingscode naartoe moeten sturen! En ontvang onze nieuwsbrief met alle updates van By Emily!