HANDLEIDINGEN

Welkom bij onze handleidingpagina, waar we je stap voor stap begeleiden in het aanbrengen en verwijderen van onze Gel Nagel Wraps. Met deze eenvoudige stappen kun je je manicure perfectioneren vanuit het comfort van je eigen huis.

Aqua Oasis Gel Nagel Wraps - oase geïnspireerde gel nagelstickers voor nagels.

Gel Nagel Wraps

Aanbrengen van Gel Nagel Wraps

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je Gel Nagel Wraps van By Emily perfect aan te brengen. Klik verder om onze gedetailleerde stappenplan te volgen, compleet met een handige video-uitleg. Met de juiste techniek en een beetje oefening zullen jouw nagels er professioneel en prachtig uitzien!

Verwijderen van Gel Nagel Wraps

Het verwijderen van je By Emily Gel Nagel Wraps is een fluitje van een cent. Geen stress of schade aan je nagels! Op deze pagina leidt onze gemakkelijke handleiding je door het veilige verwijderproces. Met onze duidelijke stap-voor-stap instructies en een handige video, ontdek je hoe je je gel nagel wraps moeiteloos en zonder enige schade kunt verwijderen. Ga verder en maak je klaar voor een zorgeloze verwijderervaring!

Traditionele Nagel Wraps

Aanbrengen van Traditionele Nail Wraps

Je bent op de juiste plek beland voor een moeiteloze nail art ervaring! Ontdek hier hoe je onze Traditionele Nail Wraps van By Emily op een eenvoudige en snelle manier kunt aanbrengen. Klik verder voor een stapsgewijze handleiding, ondersteund door een duidelijke instructievideo. Gun jezelf de elegantie van salonwaardige nagels vanuit het comfort van je eigen huis!

Nailwraps Verwijderen

Het verwijderen van je By Emily Nailwraps hoeft geen gedoe te zijn. Op deze pagina vind je een duidelijke handleiding voor het schadevrij verwijderen van je wraps, zodat je nagels gezond en intact blijven. Ga verder voor onze stap-voor-stap instructies, inclusief een illustratieve video, en ontdek hoe je jouw nailwraps eenvoudig en veilig kunt verwijderen.

Veel gestelde vragen

Hoe zorg ik ervoor dat mijn Gel Nagel Wraps goed hechten?

Zorg ervoor dat je nagels schoon, droog en vrij van olie zijn voordat je de wraps aanbrengt. Gebruik een nagellakremover zonder olie om eventuele restjes te verwijderen en duw je nagelriemen voorzichtig terug. Volg de aanwijzingen in onze handleiding voor de beste resultaten.

Is er een speciale techniek voor het aanbrengen van traditionele nagel wraps?

Net als bij Gel Nagel Wraps, is het belangrijk om te beginnen met schone, droge nagels. Traditionele nagel wraps zijn dunner en kunnen gemakkelijker aangebracht worden door ze voorzichtig vanaf de nagelriem naar de punt van de nagel glad te strijken.

Zullen de nail wraps bubbelen of rimpelen na het aanbrengen?

Als je de wraps correct en zorgvuldig aanbrengt, moeten ze glad en vrij van bubbels of rimpels zijn. Zorg ervoor dat je overtollige lucht gladstrijkt tijdens het aanbrengen en kies de juiste maat wrap voor elke nagel.

Hoe verwijder ik nail wraps zonder mijn nagels te beschadigen?

Week je nagels in warm water gedurende ongeveer 5 minuten om de kleefstof te verzachten. Begin vervolgens voorzichtig bij de basis van de nagel en trek de wrap langzaam los. Als de wrap moeilijk te verwijderen is, kun je een beetje nagellakremover op een wattenschijfje doen om het proces te vergemakkelijken.

Hoe lang moet ik wachten na het verwijderen voordat ik nieuwe wraps aanbreng?

Het is goed om je nagels een korte pauze te geven, maar als je nagels gezond zijn en je de wraps zonder problemen hebt verwijderd, kun je nieuwe wraps aanbrengen wanneer je maar wilt.

Wat is het verschil tussen Gel Nagel Wraps en Traditionele Nagel Wraps?

Gel Nagel Wraps hebben een gel-achtige afwerking die zorgt voor een glanzende, langdurige look en ze kunnen tot 14 dagen blijven zitten. Traditionele Nagel Wraps hebben een iets dunnere textuur en kunnen tot 7 dagen meegaan. Beide zijn ontworpen om je nagels een prachtige uitstraling te geven zonder het gebruik van UV-lampen.

Mijn nail wrap past niet perfect op mijn nagel. Wat kan ik doen?

Onze nail wraps zijn zo ontworpen dat ze een breed scala aan nagelvormen en -groottes kunnen bedekken. Als een wrap niet perfect past, kun je deze voorzichtig bijsnijden of vijlen tot de gewenste pasvorm is bereikt.

Kan ik een topcoat aanbrengen over mijn nail wraps?

Ja, je kunt een topcoat aanbrengen over je nail wraps als je een extra beschermende laag wilt of als je de glans wilt versterken. Maar het is niet per se nodig om dit te doen. De nagel wrap zelf blijft onder normale omstandigheden gewoon zitten. Mocht je het wel willen doen moet je ervoor zorgen dat de wrap volledig is aangebracht en er geen luchtbellen zijn voordat je de topcoat aanbrengt.

Selecteer uw Nagel Wraps

Pssst… 10% korting?

Laat ons weten waar wij de exclusieve kortingscode naartoe moeten sturen! En ontvang onze nieuwsbrief met alle updates van By Emily!