Gel Nagel Wraps: Een Revolutie in Manicure & Pedicure

Ben je op zoek naar een eenvoudige, doch uiterst stijlvolle manier om je nagels een ongekende transformatie te geven? Ontdek onze meest recente collectie gel nagelwraps, speciaal ontworpen voor zowel manicure als pedicure. Met een verleidelijke korting tot wel 35% op onze veelzijdige gel nagelstickers, is dit het ideale moment om jezelf te trakteren op een vleugje luxe. Verwen je nagels met deze revolutionaire producten en laat je betoveren door de eindeloze mogelijkheden.

Esmee
Nagel Wrap Enthusiast – 29 Januari

Pedicure Stijlen Gellak Stickers met 10% Korting

Purple Steps Gellak Stickers: Stap in een wereld van koninklijke elegantie met onze ‘Purple Steps’ gel nail stickers. Deze dieppaarse tinten brengen een vleugje luxe en mysterie, ideaal voor avondjes uit of speciale momenten waarop je je extra bijzonder wilt voelen.

Rosé Marble Pedis Gellak Stickers: Ervaar de luxe zachtheid van ‘Rosé Marble Pedis’ gel nail stickers. Dit verfijnde marmerdesign in zachte roze en champagne tinten is ware kunst voor je voeten, perfect voor de moderne, stijlbewuste vrouw.

Sale!
Purple Steps
12,76
Sale!
Rosé Marble Pedis
14,35

Hot Pink Pedis Gellak Stickers: Laat je persoonlijkheid stralen met de levendige ‘Hot Pink Pedis’ gel nail stickers. Deze energieke en speelse kleur brengt plezier bij elke stap, ideaal voor dagjes uit of feestelijke gelegenheden.

Coastal Glitz Toes Gellak Stickers: Laat je stappen schitteren met ‘Coastal Glitz Toes’ gel nail stickers, geïnspireerd door de pracht van het strand. Voel de elegantie van subtiele glitters die je pedicure transformeren in een schitterende strandparel.

Sale!
Hot Pink Pedis
12,76
Sale!
Coastal Glitz Toes
14,35

Manicure Stijlen met 35% Korting

Ruby-Gold Reverie Gellak Stickers: Laat je vingers dansen in de schittering van ‘Ruby-Gold Reverie’ gel nagelstickers. Deze mix van dieprood en glinsterend goud is een toonbeeld van luxe en verleiding, perfect voor glamoureuze avonden.

Stellar Snowfall Gellak Stickers: Droom weg met ‘Stellar Snowfall’ gel nagelstickers, een winterwonderland op je nagels. Ideaal voor knusse winteravonden of sprankelende feestdagen, deze nail art brengt de magie van sneeuwvlokken tot leven.

Sale!
Ruby-Gold Reverie
10,99
Sale!
Stellar Snowfall
10,99

Blossom Veil Gellak Stickers: ‘Blossom Veil’ gel nagelstickers weerspiegelt de delicate schoonheid van bloesems gehuld in mysterie. Ideaal voor liefhebbers van subtiele elegantie en natuurlijke charme.

Red Blossom Gellak Stickers: ‘Blossom Veil’ gel nagelstickers weerspiegelt de delicate schoonheid van bloesems gehuld in mysterie. Ideaal voor liefhebbers van subtiele elegantie en natuurlijke charme.

Blossom Veil Gel Nagel Wraps - mysterieus gesluierde bloesems geïnspireerde gel nagelstickers voor nagels.
Sale!
Blossom Veil
11,96
Sale!
Red Blossom
10,99

Sandy Bling Gellak Stickers: Droom van zonnige stranddagen met ‘Sandy Bling’ gel nagelstickers, een combinatie van zachte zandtinten en schitterende patronen. Of het nu voor een casual dagje uit is of een speciaal evenement, deze nail wraps voegen een verfijnde strandvibe toe.

Fiesta Whirl Gellak Stickers: Laat je nagels het verhaal vertellen van kleurrijke feesten met ‘Fiesta Whirl’ gel nagelstickers. De dynamische kleuren en patronen zijn een uitdrukking van vreugde en feestelijkheid, perfect voor dagen waarop je het leven viert.

Sale!
Sandy Bling
10,99
Fiesta Whirl Gel Nagel Wraps - levendige fiesta geïnspireerde gel nagelstickers voor nagels.
Sale!
Fiesta Whirl
10,99

Eenvoud van Gebruik

Onze gel nagelwraps zijn ontworpen voor gemak en stijl. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en bieden een salonwaardige afwerking die tot twee weken meegaat. Verwijder gewoon de beschermfolie, plak de wrap op je nagel, en hard deze uit onder een UV-lamp. Zo eenvoudig is het om jezelf een professionele manicure of pedicure te geven!

Of je nu valt voor de koninklijke allure van ‘Purple Steps’ of de betoverende schoonheid van ‘Stellar Snowfall’, onze collectie gel nagelwraps is speciaal gemaakt om jouw nageldromen te realiseren. Maak gebruik van onze speciale kortingen en laat je nagels jouw unieke stijl en persoonlijkheid uitstralen. Bezoek ByEmily.nl en ontdek de betoverende wereld van gel nagelwraps, waar stijl, gemak en luxe samenkomen. Jouw nagels verdienen niets minder dan het beste!

De volgende blogs zijn ook interessant...

Inhoudsopgave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Selecteer uw Nagel Wraps

Pssst… 10% korting?

Laat ons weten waar wij de exclusieve kortingscode naartoe moeten sturen! En ontvang onze nieuwsbrief met alle updates van By Emily!