0

Contact

Heb je een vraag? We horen graag van je!

Snel een vraag stellen?

Heb je een dringende vraag of wil je snel met ons in contact komen? Stuur ons een Direct Message (DM) via Instagram of maak gebruik van de chatfunctie rechtsonder in de hoek van deze pagina. We staan voor je klaar!

Contactformulier

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik jullie het snelst bereiken?

De snelste manier om in contact te komen met ons team bij By Emily is door ons een Direct Message (DM) te sturen op Instagram. Je kunt ook gebruik maken van de chatfunctie op onze website. Hoewel we ook beschikbaar zijn via e-mail, raden we aan om voor een snelle reactie een van de eerder genoemde methoden te gebruiken. Ons team streeft ernaar om alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wat is het verschil tussen gel nagel wraps en traditionele nagel wraps? En hoe lang gaan ze mee?

Gel nagel wraps zijn ontworpen om de look en feel van gel nagels te bieden zonder het gebruik van een UV-lamp. Ze zijn duurzaam en glanzend en kunnen tot 14 dagen meegaan met de juiste zorg. Aan de andere kant zijn traditionele nagel wraps dunne, zelfklevende stickers die direct op de nagel worden aangebracht en geen droogtijd nodig hebben. Traditionele nagel wraps kunnen tot 7 dagen meegaan.

Hoe kan ik mijn nagel wraps het beste bewaren?

Om de kwaliteit van je By Emily nagel wraps te behouden, raden we aan om ze op een koele, droge plaats te bewaren, weg van direct zonlicht. Zorg ervoor dat de verpakking goed gesloten is om uitdroging van de wraps te voorkomen. Op deze manier zorg je ervoor dat ze klaar zijn voor gebruik wanneer je ze nodig hebt en dat ze hun kwaliteit behouden.

Zijn jullie nagel wraps geschikt voor alle nagelvormen en -groottes?

Ja, onze nagel wraps zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor een breed scala aan nagelvormen en -groottes. Elke set bevat verschillende maten, zodat je de wrap kunt kiezen die het beste bij elke nagel past. Mocht je een wrap te groot vinden, dan kun je deze eenvoudig bijsnijden voor een perfecte pasvorm.

Zijn er speciale zorginstructies om de duurzaamheid van de wraps te verlengen?

Om het meeste uit je By Emily nagel wraps te halen, raden we aan om je handen te beschermen bij het uitvoeren van zware of watergerelateerde taken, zoals afwassen of schoonmaken. Het dragen van rubberen handschoenen kan helpen de levensduur van de wraps te verlengen. Vermijd ook het gebruik van handdesinfecterende middelen die alcohol bevatten, aangezien deze de wraps kunnen uitdrogen.

Bieden jullie ook seizoensgebonden of speciale editie designs aan?

Ja, bij By Emily houden we ervan om ons assortiment regelmatig te vernieuwen en seizoensgebonden of speciale editie designs aan te bieden. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van onze nieuwste releases en exclusieve aanbiedingen!

Kan ik nagel wraps aanbrengen over nagellak of gellak?

Het is het beste om nagel wraps aan te brengen op schone en droge nagels voor een optimale hechting en levensduur. Als je ze over nagellak of gellak aanbrengt, kan dit de hechting van de wrap beïnvloeden, waardoor deze sneller kan loslaten. Als je toch besluit ze over een lak aan te brengen, zorg er dan voor dat de lak volledig droog is voordat je de wrap aanbrengt.

Is het mogelijk om de nagel wraps te hergebruiken?

Onze nagel wraps zijn ontworpen voor eenmalig gebruik. Na verwijdering verliezen ze hun kleefkracht, waardoor het moeilijk wordt om ze opnieuw aan te brengen met dezelfde hechting en pasvorm. Voor het beste resultaat raden we aan om voor elke toepassing een nieuwe set wraps te gebruiken.

Selecteer uw Nagel Wraps

Pssst… 10% korting?

Laat ons weten waar wij de exclusieve kortingscode naartoe moeten sturen! En ontvang onze nieuwsbrief met alle updates van By Emily!