Gift Cards

Met de By Emily €100 Gift Card open je de deur naar een wereld van gemakkelijke, stijlvolle en langdurige manicures. Onze gel nagel wraps zijn ontworpen om jouw nagelroutine te transformeren, waardoor salonkwaliteit manicures thuis binnen handbereik zijn.

Perfect Voor Elke Gelegenheid

Of je nu een belangrijke vergadering hebt, een avondje uit gaat, of gewoon je dagelijkse look wilt opfleuren, onze gel nagel wraps zijn de perfecte keuze. Ze bieden een snelle en gemakkelijke manier om je uiterlijk te verfraaien en je persoonlijke stijl te uiten.

Over onze Gift cards!

Wat is het verschil tussen een fysieke en een virtuele gift card?

Bij By Emily bieden we twee soorten gift cards aan: fysieke en virtuele. Onze fysieke gift cards zijn elegante, tastbare kaarten die we naar het door u gekozen adres sturen. Ze zijn ideaal als een handzaam en stijlvol geschenk, compleet met de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap te schrijven en in een mooie verpakking te presenteren. Aan de andere kant zijn virtuele gift cards perfect voor wie snel en gemakkelijk een attent cadeau wil geven. Deze worden onmiddellijk na aankoop via e-mail verzonden naar de ontvanger, compleet met een persoonlijke boodschap indien u dit wenst. Beide opties bieden de ontvanger de vrijheid om uit ons uitgebreide assortiment van Gel Nagel Wraps te kiezen.

Hoe kan ik een By Emily gift card bestellen?

Het bestellen van een By Emily gift card is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke ervaring. Bezoek onze website en navigeer naar de gift card pagina. Hier kunt u kiezen tussen een fysieke of virtuele gift card. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, selecteert u het gewenste bedrag voor de gift card – wij bieden verschillende waarden om aan ieders budget en behoeften te voldoen. Vervolgens vult u de gegevens in van de persoon aan wie u de kaart wilt geven, inclusief hun naam en adres (voor fysieke kaarten) of e-mailadres (voor virtuele kaarten). U kunt ook een persoonlijk bericht toevoegen om uw cadeau een speciale touch te geven. Nadat uw betaling is verwerkt, zorgen wij voor de rest – uw gift card wordt óf meteen digitaal verzonden óf zorgvuldig verpakt en per post opgestuurd.

Kan de gift card gebruikt worden voor alle producten?

Onze gift cards bieden de ultieme flexibiliteit en kunnen gebruikt worden om elk product op onze website te kopen. Dit omvat ons volledige assortiment van Gel Nagel Wraps, die beschikbaar zijn in diverse kleuren en stijlen. Of de ontvanger nu houdt van subtiele, klassieke ontwerpen of op zoek is naar iets gedurfds en trendsetters, onze gift cards openen de deur naar een wereld van keuze. Dit maakt onze gift cards niet alleen een geweldig cadeau op zich, maar ook een kans voor de ontvanger om precies te vinden wat bij hun persoonlijke stijl past.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een gift card?

Gift cards bieden meerdere voordelen: ze zijn een flexibel cadeau waarmee de ontvanger zelf kan kiezen wat ze willen kopen. Dit elimineert de onzekerheid van het kiezen van het ‘perfecte’ cadeau en zorgt ervoor dat de ontvanger iets krijgt wat ze echt willen of nodig hebben. Bovendien zijn onze gift cards ideaal voor last-minute geschenken en bieden ze een handige manier om iets speciaals te geven zonder de noodzaak van verzending of levering.

Hoe lang is mijn gift card geldig?

Bij By Emily begrijpen we dat het soms tijd kost om het perfecte cadeau te vinden. Daarom hebben onze gift cards een royale geldigheidsduur van 2 jaar vanaf de datum van aankoop. Dit geeft de ontvanger voldoende tijd om door ons assortiment te bladeren en hun favoriete producten te kiezen. We raden klanten echter aan om hun gift cards binnen de geldigheidsperiode te gebruiken, omdat na deze periode de kaart verloopt en het resterende saldo niet meer bruikbaar zal zijn.

Kan ik een gift card in meerdere transacties gebruiken?

Ja, onze gift cards zijn ontworpen voor flexibiliteit. Als u een aankoop doet en het totaalbedrag is minder dan de waarde van uw gift card, wordt het resterende saldo op uw kaart bewaard voor toekomstige aankopen. Dit betekent dat u de vrijheid heeft om de gift card in verschillende sessies te gebruiken, tot het volledige bedrag is besteed of tot de kaart verloopt. Elke keer dat u de gift card gebruikt, wordt het bestede bedrag van het totale saldo afgetrokken, en kunt u het resterende saldo gemakkelijk online controleren.

Is het mogelijk om een gift card te personaliseren?

Absoluut! Wij bieden personalisatie-opties voor zowel onze fysieke als virtuele gift cards. U kunt een persoonlijke boodschap toevoegen aan de gift card, waardoor het een uniek en persoonlijk cadeau wordt. Voor fysieke kaarten kunt u kiezen om een handgeschreven bericht toe te voegen. Bij virtuele kaarten kunt u uw persoonlijke boodschap invoeren tijdens het aankoopproces, die samen met de gift card naar de ontvanger wordt gemaild.

Hoe kan ik een gift card cadeau geven zonder het adres van de ontvanger te kennen?

Onze virtuele gift cards zijn perfect voor situaties waarin u het adres van de ontvanger niet kent of een snelle levering wenst. U kunt de virtuele gift card direct naar het e-mailadres van de ontvanger laten sturen. Dit is een efficiënte en directe manier om een doordacht cadeau te geven, zelfs op afstand.

Hoe ga ik om met verloren of gestolen fysieke gift cards?

Als uw fysieke gift card verloren of gestolen is, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Wij zullen u helpen met de nodige stappen om de kaart te vervangen. Houd er echter rekening mee dat bepaalde voorwaarden van toepassing kunnen zijn, en we raden aan de gift card net als contant geld te behandelen.

Selecteer uw Nagel Wraps

Pssst… 10% korting?

Laat ons weten waar wij de exclusieve kortingscode naartoe moeten sturen! En ontvang onze nieuwsbrief met alle updates van By Emily!