Traditionele nagel wraps aanbrengen

Traditionele nagel wraps zijn dunne, plakkerige folies die je direct op je nagels kunt aanbrengen. Ze bieden een breed scala aan ontwerpen en patronen die met nagellak moeilijk te bereiken zijn. Of je nu kiest voor subtiele en chique ontwerpen, of juist voor heldere en gewaagde patronen, met nagel wraps kun je jouw persoonlijke stijl echt tot uiting laten komen.

In tegenstelling tot gel nagel wraps, vereisen traditionele wraps geen UV-lamp om ze te verzegelen. Hierdoor zijn ze de perfecte keuze voor diegenen die snel en zonder gedoe hun nagels willen verfraaien. En het beste is dat ze, ondanks hun eenvoud, tot wel 10 dagen meegaan!

Volg onze stapsgewijze handleiding om jezelf te trakteren op een fantastische manicure met onze traditionele nagel wraps. Veel plezier bij het ontdekken van de mogelijkheden en het creëren van prachtige nagelkunstwerken!

Stap 1

Voor je begint is het verstandig om het nageloppervlak met alcohol-katoen te reinigen. Wacht dan even tot het droog is. Dit zorgt er voor dat de nagelwrap beter blijft plakken aan de nagel.

Stap 2

Allereerst kies je de juiste maat voor de nagel waar je mee wilt beginnen. Kies een wrap die een klein beetje kleiner is dan de nagel die je wilt wrappen. 

Mocht de wrap te groot zijn of heb je korte nagels, dan kan je de wrap altijd halveren of smaller knippen met een schaar.

Stap 3

Om te beginnen met wrappen verwijder je de transparante beschermfolie van de nagelwrap. 

Nu verwijder je de nagelwrap voorzichtig van het papier waar deze op geplakt zit. Eigenlijk net zoals bij een stickervel.

Stap 4

Druk je nagelriem een klein beetje aan en plaats en plak dan de nagelwrap vanaf de nagelriem en wrijf de eventuele oneffenheden weg. 

Stap 5

Om de overtollige wrap aan het uiteinde van de nagel te verwijderen vijl je neerwaarts aan het uiteinde van de nagel.

Stap 6 (optioneel)

Je kan altijd een transparante toplaag nagellak aan brengen voor een extra glad, glanzen en langdurig resultaat.

Bekijk onze Traditionele Nagel Wraps

Mood Meter
7,95
North Icy Blue
7,95
Evil Eyes
7,95
The Artist
7,95
Piña Colada
7,95
Selecteer uw Nagel Wraps

Pssst… 10% korting?

Laat ons weten waar wij de exclusieve kortingscode naartoe moeten sturen! En ontvang onze nieuwsbrief met alle updates van By Emily!