Gel Nagel Wraps aanbrengen

Gel nagel wraps zijn een innovatieve manier om je nagels snel en professioneel te stylen. Deze hoogwaardige wraps bieden niet alleen een scala aan prachtige ontwerpen, van subtiel tot opvallend, maar garanderen ook een langdurig resultaat. Met onze gel nagel wraps breng je de salonervaring naar je eigen huis!

In tegenstelling tot traditionele nagel wraps, vereisen onze gel wraps het gebruik van een UV LED lamp om ze perfect uit te harden. Dit zorgt voor een duurzame en schitterende afwerking die tot wel 14 dagen perfect blijft zitten. Het is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een langdurig resultaat met een vleugje professionaliteit.

Volg onze gedetailleerde handleiding en trakteer jezelf op een schitterende manicure met onze gel nagel wraps. Geniet van de langdurige schoonheid en het plezier van het creëren van jouw unieke stijl met gemak en vertrouwen!

Stap 1: Voorbereiden

Zorg ervoor dat je nagels schoon, droog en vrij van nagellak zijn. Duw je nagelriemen voorzichtig terug met behulp van een bokkenpootje.

Stap 2: Afmetingen

Selecteer de juiste maat nagelwrap voor elke nagel. Als je tussen twee maten zit, kies dan voor de kleinere maat.

Stap 3: Afvijlen

Verwijder de transparante plastic toplaag van de nagelwrap en plaats de nagelwrap op je nagel. Zorg ervoor dat je de nagelwrap goed aandrukt, vooral bij de nagelriemen en de zijkanten. Vervolgens vijl je het overtollige materiaal van de nagelwrap weg in een neerwaartse beweging.

Stap 4: Top Coating (optioneel)

Breng een dunne laag top coat aan over de nagelwrap voor een langdurig effect. Let op: het is belangrijk dat de top coat ook de rand van de nagel bedekt om chippen te voorkomen.

Stap 5: UV lamp

Droog de top coat onder de UV lamp volgens de instructies van de fabrikant. Meestal duurt dit ongeveer 60 seconden.

Stap 6: Eindresultaat

Je nagels zijn nu prachtig versierd met je Gel Nagel Wraps. Geniet van je langhoudende, chique manicure!

Bekijk onze Traditionele Nagel Wraps

Mood Meter
7,95
North Icy Blue
7,95
Evil Eyes
7,95
The Artist
7,95
Piña Colada
7,95
Selecteer uw Nagel Wraps

Pssst… 10% korting?

Laat ons weten waar wij de exclusieve kortingscode naartoe moeten sturen! En ontvang onze nieuwsbrief met alle updates van By Emily!